Mangehundreårigeoppskrifter voktes over som skulle de være statshemmeligheter, og det erforskjelligeoppfatninger av hva som er den beste fremstillingsmåten
Jeg lager den jevnlig nå på høsten (senest i dag) – den passernemlig godt som tilbehørtil nesten hva det skulle være og holder seg godt i kjøleskapet, så det er bare å lage stor porsjon
Det beste ervisst et skulderblad av elg, men det ergrenser for hva selv mitt uthus inneholder. Denne fordums metode for steking av store mengderkjøtttilfestlig lag har røtter helt tilbaketilbronsealderen, og var iflittig bruk frem tilvikingtid da interessen dabba litt av
Hva med margariner. Hva Bør Vi Unngå. Bruk sunt fett fra hel mat som for eksempel avokado, rå nøtter & frø, villfanget fet fisk, økologiske egg og kjøtt & innmat fra friske, glade dyr
Og hvaermeningen. Nedersttil venstre, sinnsvakt godt kjøtt fra Indre Oslo Matforedling. Mat som gir deg store sanseligeopplevelser, fordi de er laget med tid, kultur og lidenskap
Duften har alt hva en grillvin skal ha, med mørke bær og en anelse fat. Du har masser av krydret marinade, sauser, røyk fra grillingen og godt sviddkjøtt og fisk
Vibegynner å åpne øynene for at hvavispiserpåvirkermiljøet rundt oss. Det blir jo spennende å lese dette innlegget om et år, for å se hvor jeg traff og hva som ikke stemte i det hele tatt