Utrolig, men sant, suppe kan lages av hva som helst. Tynne purreskivereller annet som garnityr. Kunsten er å ha nok smak og fyldighet slik at man får en metthetsfølelse
Her kan man bare lage den som man selv liker, for det blir godt samme hva. Denne helgen har jeg hatt en god venninne på hyggelig overnattingsbesøk, og vi har blant annet kost oss med antipasti og nybakt foccacia
Om hva slags tilbehør som passer og ikke, og ikke minst om stekingen av kjøttet. Garnityret og i sær den nydelige sausen trakk derimot helhetsinntrykket opp, og plasserer retten et sted mellom tilfredsstillende og svært vellykket
Uansett hva du velger, blir det godt, men husk tomater - alltid. Dette er en veldig enkel favorittsuppe, og det skyldes alle de ulike umamirike ingrediensene
Uansett hva du velger, blir det godt, men husk tomater - alltid. Dette er en veldig enkel favorittsuppe, og det skyldes alle de ulike umamirike ingrediensene
Hvaer det jeg blir utsatt for. Det blir spennende å se hva gjestene synes om dette. Derfor ville jeg bruke litt sprøtt garnityr (bokstavlig talt) i suppen
Uansett hva du velger, blir det godt. Dette er en av mine favorittsupper, og jeg kunne. Garnityr. kø, så nå fikk jeg nok en påminnelse om hvor god denne suppen er
“Hva var det som var på den igjen. Når deigen erferdig hevet på stekeplate har du på tomatsaus og ønsket garnityr på halve pizzaen som beskrevet i oppskriften
Det som er artig med barn som bakerer at de ser at fargene forandrer seg, at luktene kommer frem og at deig/glasur endrer seg ettersomhva man putter i, så de er ganske våkne på hva som skjer når man baker