Hva er bulgur laget av oppskrifter

Kylling- og paprikagryte (Tavuk sote)

Kylling- og paprikagryte (Tavuk sote)

Sausen er ikke krydret – i motsetning til hva mange tror brukertyrkere flest lite krydder. Server kylling- og paprikagryten med ris, bulgureller pasta til
Varm marokkansk salat med linser og ris (Mujaddara)

Varm marokkansk salat med linser og ris (Mujaddara)

Dette er en siderett som passer som tilbehør til grillmat, stekt kylling, ellerhva med stekt fisk. Om du finner denne retten på restaurant så må du sjekke om den erlaget med ris eller med bulgurhvete
Sennepsglasert svinefilet

Sennepsglasert svinefilet

Når det kommer til tilbehør så kan du egentlig velge hva du vil, for det meste avgrønnsaker og poteter, ris, bulgur, byggryn mm passer
Rosebørek med potetfyll (Patatesli gül böreği)

Rosebørek med potetfyll (Patatesli gül böreği)

Der vi i Norge kan meske oss i amandinepoteter, mandelpoteter, nypoteter, Beate, Kerrs Pink og hva de nå heter alle disse forskjellige typene i forskjellige fasonger, farger og konsistenser, finner man i Tyrkia…potet
Kjøttboller fra Marokko

Kjøttboller fra Marokko

Hva kan man lage med kjøttdeig og koriander foruten om meksikansk mat. Serveres med couscous ellerbulgur
Et kjøkken i Istanbul ett år: Deres favoritter

Et kjøkken i Istanbul ett år: Deres favoritter

Med det første året bak oss passer det godt å se på hvadere faktisk klikket dere inn på. Derforer det veldig hyggelig at så mange bruker min basisoppskrift på bulgurpilaff – jeg lager den ofte selv og den gir alltid godt resultat
Ovnsbakte grønnsaker på tre måter

Ovnsbakte grønnsaker på tre måter

De smaker også utrolig godt sammen over quinoa, bulgureller ris. Ovnsbakte grønnsakerer noe av det beste jeg vet og noe som det går mye avher i huset

Aubergine med grønn tahinisaus

Mange slår seg raskt til ro med at dette, de likte de ikke, og holder seg uten problemer langt unna menypunkter med aubergineellerhva det nå måtte være man ikke likte for resten av livet
Årets favoritter 2016

Årets favoritter 2016

Listen nedenfor speilerderfor godt både hva som var populært akkurat der og da – og hvilke innlegg som har vist seg mest holdbare over tid
Gresskar- og kikertgryte

Gresskar- og kikertgryte

Jeg serverer gryta med bulgur til, men ris funker også bra. Men for noen dagerav gangen, noen ganger i året, er Istanbul hvitt

Rødbetkaker med tahinidipp

herer det ingen grunn til å holde tilbake på eddik, krydder, chili, urter, ost ellerhva man nå velger å smaksette den med
Suppe for Syria, og tanker om takknemlighet.

Suppe for Syria, og tanker om takknemlighet.

Ingen av oss har noen garantier for hva livet vil bringe oss. Jeg brukte vann pluss en skvett Touch of taste grønnsaksfond, som etterhva jeg kunne se var uten gluten og smaksforsterker
Månedens favoritter: November 2016

Månedens favoritter: November 2016

I jula skal det selvfølgelig spises tradisjonell norsk julemat også her, men etter noen dager med det er det også godt å spise noe helt annet og litt lettere, ellerhva
Ukemeny 1/2017 – vegetar

Ukemeny 1/2017 – vegetar

Hvis du lurerhva jeg legger vekt på når jeg setter opp disse menyene, kan du lese mereher. Søndag – Gulrot- og halloumiburgereservert med bulgur og hummus
Quinoasalat med tofubacon

Quinoasalat med tofubacon

Quinoaen kan byttes ut med ris, couscous ellerbulgur. Etter det har jeg laget det masse og prøvd  det på forskjellige måte, men min absolutte favoritter med quinoa
Ovnsbakt laks i aprikos- og dijonmarinade

Ovnsbakt laks i aprikos- og dijonmarinade

Hva du velger å ha ved siden aver helt opp til deg. Hvis du synes det høres rart ut med noe søtt til fisken er du bare nødt til å prøve det så du skjønnerhva jeg snakker om