Så til hovedretten hvor valget falt på lammecarre. Karamellisert gulrotsuppe til forrett, fulgt av lammecarre sous vide til hoved og en syndig sjokolademousseavslutning gjorde dette til en hurrakveld
Og et glimrende følge til hovedretten. Turen var kommet til hovedretten, men først en kraftig og maskulin rødvin, en Chateau Malescasse 2010 fra Haut-Medoc, en virkelig godbit for de tanninglade rundt bordet
Høydepunktene var hjemmelaget lefse med lettgravet ørret, Västerbottenost og dillkrem, japansk soppbuljong med kveite og vaktelegg, dagens hovedrettlammecarre servert med panert og pannestekt langtidsstekt lamkjøtt med tyttebærsaus, samt en av dessertrettene som var gravensteinsorbet med tjukkmelk og sprøtt bakverk
Forrettene er gedigne rett og slett så man trenger egentlig ikke bestille hovedrett. Men hovedrettene er til gjengjeld ganske små og man må bestille tilbehøret ved siden av slik det ofte er på italienske restauranter