Horn rug hvete oppskrifter

Horn med rug

Start kjøkkenmaskinen og la den gå med sakte fart mens du tilsetter kulturmelk og hvetemel. Dette er horn med mass grovt mel, de er gode på smak og har litt å tygge på da de også inneholder solsikkefrø
Herlige grove horn!

Herlige grove horn!

Dette er viktig da melet jeg bruker er grovere enn vanlig hvetemel og det er lettere å få deigen tung og kompakt
Horn med rug og hvete

Horn med rug og hvete

Valgte å lage noen Horn som vi kan kose oss med , både som lunsj og som kosemat senere i kveld eventuelt
Grove horn

Grove horn

* Mel kan tørke under lagring så tilpass med vann, og ikke ha i alt hvetemelet på en gang. Flotte horn pynter opp og frister litt mer enn to "trøtte" skiver
Saftig brød og horn med fyll av en deig.

Saftig brød og horn med fyll av en deig.

Halvgrovt brød med rug-gryn, gulrot og yoghurt. Spe med resten av hvetemelet, deigen skal bli seig og på grensen til klisset
Grove rundstykker og ostehorn

Grove rundstykker og ostehorn

Eg sette ein grov deig, som vi har trilla ut til rundstykker og fylte horn. Imorgon går dagen med til fotballturnering med Basten gullet, so då tenker eg det gjere seg med ostehorn i matpakken

Fremtidens skolebrød 2010

Form til horn, og legg dem. revet gulost, sesamfrø, hvetekli, oregano. Dekk til med plast eller et kjøkkenhandkle og la hornene etterheve på et lunt