Leo ønsket innbakte horn på matpakken når klassen skulle på tur. Det må ikke alltid være pølser i brød når de er ute, og grove horn metter godt i en sulten liten mage
Hornene bakes ofte her i huset, og deigen kan også brukes både til annen gjærbakst som f. Disse hornene har jeg skrevet om før, og de er et av de mest besøkte innleggene på bloggen
Bröd, brød, frokost, Frukost, gjærbakst, horn, lunch, lunsj, rundstykker. ) Jeg fikk derimot trosse regnet og gå ut for att fota baksten da vi har to menn som monterer innglasningen på balkongen vår
Hornene ble servert til julefrokosten, og alle hjerter gledet seg over disse. Til 16 horn brukte jeg. 1 ss Luftigere Bakst fra Idun (hemmeligheten). Hornene ble etterhevet i ca 30 minutter, før jeg penslet dem med egg, strødde på valmuefrø og stekte dem på 210 grader i ca 14 minutter. 1 ss Luftigere Bakst fra Idun (hemmeligheten)
I noen tok jeg også krydder kremost, som alltid er en salger i bakst. Gilde skinkeTomat i skiverOstOrgano krydderKrydderost Oppskrift til 24 horn. Hornene kan lages med 1/2 dl olje og vann for de som ikke tåler melk
Til 16 horn. 100 gr smeltet smør 4 dl lunken melk 2 egg 1 pk tørrgjær 1 ss Luftigere Bakst fra Idun (kan sløyfes) 1 ts salt 1 ss sukker 750 gr mel pensle med 1 egg og toppes med valmuefrø Jeg starter alltid gjærbakst med å blande gjær og sukker i en bolle. Hornene ble etterhevet i ovnen på ca 40 grader med vann i en ildfast form nederst
Dette er siste dagen mamma er i byen, og vi har en fin dag planlagt med blant annet Melissa Horn konsert, shopping, vin og selvfølgelig god mat foran oss