Norsk eplefest på Gvarv i Sauherad i Telemark er akkurat ferdig, og med stor suksess. Det er også konkurransen om årets beste oppskrift, hvor en forrett med eple eller videreforedlede produkter fra epler var med
Bloggen er en av våre blogg-favoritter. Veldig inspirerende og godt forklart for oss «hobbykokker». Denne gangen skulle vi lage sitronkake hentet fra nettopp denne bloggen
I dag blir det et gjeste innlegg av Andrè, en knallgod hobbykokk som holder til på Skansen i Moss. Dette er en rett han laget i påsken som jeg gjerne vil dele med dere
Gikk meg en tur i går og lagde sufflet eller formen omelett som Hobbykokken kaller det, tok utgangspunkt i hans oppskrift byttet bare muskatnøtt med chipotle og Jarlsberg ost med Mozzarella ost
Jeg baker hvitløksfedd sånn som hobbykokken gjør det. Tidligere har jeg pleid å skjære av toppene og ha over olivenolje først, men sist gjorde jeg som hobbykokken og slang hele hvitløk rett i ovnen
Jeg kom over en side kalt Hobbykokken med gode tips til tilbereding av poteter for å gjøre dem sprø og gode utenpå og fluffy og myke inni (se link nederst på siden)
Oppskriften har jeg adoptert fra flinke Hobbykokken, som er en like stor fan av trykkokeren som meg. For meg er løksuppe like fransk, tidløst og klassisk som den breton-stripete genseren
Endelig gourmet kveld hos oss med en svært så spennende meny. Det etterhvert så samkjørte kokketeamet okkuperte selvsagt kveldens hovedroller, mens Sviddå fikk spille annenfiolin i en sentral støtterolle