Hobbykokken oppskrifter

Sjokolademousse

Sjokolademousse

Sjokolademousse er en klassiker som det sjeldent blir feil å servere. Først og fremst fordi det er veldig godt
Andelever med smørstekte epler og bacon vant!

Andelever med smørstekte epler og bacon vant!

Norsk eplefest på Gvarv i Sauherad i Telemark er akkurat ferdig, og med stor suksess. Det er også konkurransen om årets beste oppskrift, hvor en forrett med eple eller videreforedlede produkter fra epler var med
Sitronkake med blåbær

Sitronkake med blåbær

Bloggen er en av våre blogg-favoritter. Veldig inspirerende og godt forklart for oss «hobbykokker». Denne gangen skulle vi lage sitronkake hentet fra nettopp denne bloggen
Gjeste innlegg- Sjøkreps med Thai-nudelsalat

Gjeste innlegg- Sjøkreps med Thai-nudelsalat

I dag blir det et gjeste innlegg av Andrè, en knallgod hobbykokk som holder til på Skansen i Moss. Dette er en rett han laget i påsken som jeg gjerne vil dele med dere
Deilig fluffy ostesuffle

Deilig fluffy ostesuffle

Gikk meg en tur i går og lagde sufflet eller formen omelett som Hobbykokken kaller det, tok utgangspunkt i hans oppskrift byttet bare muskatnøtt med chipotle og Jarlsberg ost med Mozzarella ost
Bakt hvitløk – verdens enkleste tilbehør

Bakt hvitløk – verdens enkleste tilbehør

Jeg baker hvitløksfedd sånn som hobbykokken gjør det. Tidligere har jeg pleid å skjære av toppene og ha over olivenolje først, men sist gjorde jeg som hobbykokken og slang hele hvitløk rett i ovnen
Grytebrød

Grytebrød

Da bør du absolutt prøve deg på hobbykokken. Takk for inspirasjon fra hobbykokken. Har du lyst på et knasende sprøtt og luftig brød
«Konfiterte» poteter

«Konfiterte» poteter

Jeg kom over en side kalt Hobbykokken med gode tips til tilbereding av poteter for å gjøre dem sprø og gode utenpå og fluffy og myke inni (se link nederst på siden)
Maraton gourmet til løperne

Maraton gourmet til løperne

Takk til hobbykokken for inspirasjon OG jeg fikk testet ut nyervervet spuma som absolutt gav mersmak
Karamellisert fransk løksuppe

Karamellisert fransk løksuppe

Oppskriften har jeg adoptert fra flinke Hobbykokken, som er en like stor fan av trykkokeren som meg. For meg er løksuppe like fransk, tidløst og klassisk som den breton-stripete genseren
Sviddå tar Chef’s Gourmet Club til nye høyder

Sviddå tar Chef’s Gourmet Club til nye høyder

Endelig gourmet kveld hos oss med en svært så spennende meny. Det etterhvert så samkjørte kokketeamet okkuperte selvsagt kveldens hovedroller, mens Sviddå fikk spille annenfiolin i en sentral støtterolle
Matcha parfait på sjokoladejord

Matcha parfait på sjokoladejord

Hobbykokken har lenge vært en stor inspirasjonskilde for meg, og hans oppskrift på denne spiselige sjokoladejorden er fantastisk…