Hjortestek oppskrifter

45 Lagre
Hjortestek

Hjortestek

Deilig, saftig og smaksrik hjortestek. Sørg for at hjortesteken er ferdig tint og romtemperert. Skal kjernetemperaturen på hjortestek bare være 58 grader. Jeg prøvde så godt det lot seg gjøre å forklare at hjortestek er magert og ikke trenger mer enn 58 grader. Cirka 1 kg hjortestek (helst benfri og ferdig surret). Cirka 1 kg hjortestek (helst benfri og ferdig surret)
39 Lagre
Hjortestek.

Hjortestek.

I går hadde vi hjortestek etter forretten Lakseruller gourmet som jeg skrev om før i dag. Vi hadde som sagt hjortestek, men man kan bruke samme fremgangsmåte på alt vilt
46 Lagre
Fort Hjort!

Fort Hjort!

1 hjortestek (ca. 1 hjortestek. 1 hjortestek (ca. 800 gr)salt og pepperknuste enebær3 dl lettrømme3,5 dl kremfløte3 tykke skiver brunost eller ekte geitost1 stor løk1 stor gulrot----150 gr stekte kantarellerhele tyttebær (kan sløyfes)noen dråper sukkerkulør (kan sløyfes)Vend steken i en blanding av salt, pepper og knuste enebær og la den ligge i noen timer men aller helst natten over
5 Lagre
Nyttårspunsj

Nyttårspunsj

Til hovedrett spiste vi hjortestek med en eple- og rødløkkompott, soppsaus, dampede poteter og smørdampet rosenkål
Søkeforslag og sider