Moussaka er en tradisjonell gresk rett med etterhvert godt fotfeste også i Norge. Grekerne bruker som oftest lammekjøtt, men her til lands er det nok malt kjøttdeig fra okse som er mest brukt
Vin fra Loire og Tarte Tatin. Rå merguez. Jeg elsker Merguez. Denne rare lille algeriske pølsa som ble utrolig populær i Frankrike en gang på femtitallet
Den er krute god, en liten tår rødvin i blir slettes ikke verst, det heller. Siden vi spiste all blåbæra på tur i høst, ble det hjemmelaget krøkebærsaft fra Eide handel som erstatning
Fiskepudding lager du lekende lett selv. Den blir mye bedre og inneholder mye mer fisk enn de såkalte fiskepudding -eller fløtepuddingene man får kjøpt ferdig
På vinteren gikk jeg lange turer innover Bergsfjordvatnet med bikkja mi, Kjell, og plukket. møte med hjemmelaget kaviar var ved et kjøkkenbord ytterst mot Lopphavet hos
Fiskepudding er enkel og god hverdagsmat. Du kan selvfølgelig bruke ferdig stekt fiskepudding, men den du lager selv blir mye bedre og inneholder som regel mye mer fisk enn fiskepudding, som man får kjøpt ferdig
Kjempegode, litt hotte burgere med chili ♫. Jeg serverer burgerne i brioche hamburgerbrød, med salat, tomater, rødløk og en enkel chilidressing, samt god ost -blåmuggost eller cheddar passer godt til