Hjemmelaget tykk brun saus oppskrifter

Brun Saus

Brun Saus

Er det en ting pappa var fryktelig opptatt av når jeg vokste opp, så var det at maten skulle være hjemmelaget, ikke hel og halvfabrikat
Hjemmelaget lapskaus med kjøttpølse

Hjemmelaget lapskaus med kjøttpølse

Bare velg det du ønsker og bland inn litt kjøtt og brun saus. bland sammen og brun det på middels varme, rør hele tiden til melet har fått en lysebrun farge
Laks tvers igjennom

Laks tvers igjennom

hjemmelaget bearnaisesaus med estragon fra egen hage, og selvfølgelig hjemmelaget estragoneddik. Og hjemmelaget pesto med basilikum fra drivhuset selvfølgelig
Påskemiddag

Påskemiddag

Oppskrift på hjemmelaget brun saus finner du her. En utbeinet stek er enklere å skjære i fine serveringsstykker og man får bort slintrer og overflødig fett
Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

på bildet ovenfor serverte jeg steken med mandelpotet-pure/mos, wokede grønnsaker (gulrot, sellerirot og squash) og som en liten avslutning toppet jeg det hele med hjemmelaget tyttebærpure
Lukten av høst

Lukten av høst

Hjemmelaget fiskegrateng. Mer fargerike rundstykker fra en i går. I tillegg har pappa stått for fiskekaker i brun saus og en sjelden gang ferdigpizza