Bare velg det du ønsker og bland inn litt kjøtt og brunsaus. bland sammen og brun det på middels varme, rør hele tiden til melet har fått en lysebrun farge
Du kan bruke kjøpt tyttebærsyltetøy, men hjemmelaget er mye bedre. Hvis du ønsker tykkeresaus, kan du jevne med maizenna, men vær obs på at den endrer smaken noe
på bildet ovenfor serverte jeg steken med mandelpotet-pure/mos, wokede grønnsaker (gulrot, sellerirot og squash) og som en liten avslutning toppet jeg det hele med hjemmelaget tyttebærpure
Gni eventuelt inn også med en teskje hjemmelaget grønnsakbuljong. Dersom du vil ha en tykkeresaus. Brun den ferdig marinerte entrecõten på alle sider i en smijernsgryte
Nå vil rødkålen fremstå som tja, litt hjemmelaget. Nå tykner den noe, ønsker du tykkeresaus tilsetter du en og en spiseskje meljevning, under omrøring, til konsistensen er slik du liker den
Oppskrift på hjemmelagetbrunsaus finner du her. En utbeinet stek er enklere å skjære i fine serveringsstykker og man får bort slintrer og overflødig fett
hjemmelagetbearnaisesaus med estragon fra egen hage, og selvfølgelig hjemmelaget estragoneddik. Og hjemmelaget pesto med basilikum fra drivhuset selvfølgelig
Form den til en passe tykk pølse. Brun smøret på middels høy varme. Den hjemmelagede tagliatellen du får oppskrift på her, er skikkelig påskegul, virkelig eksklusiv, akkurat som sausen
Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelagetbrunsaus kan ingen takke nei til