tacopai med hjemmelaget guacamole. Med hjemmelaget tacokrydder har du også god kontroll på saltmengden, i tillegg til at du får smaken akkurat som du vil ha den
Jeg serverte paien med salat, oliven, hjemmelaget salsa (tomat, koriander, løk, chili og lime) og hjemmelaget guacamole (avokado, salt, pepper, hvitløk, chili og sitron)
Hjemmelaget tacokrydder. For at liksom-trønderen skal få tilfredstilt tacobehovet sitt innimellom har jeg prøvd å finne taco-lignende retter som ikke er like brennende i etterkant, og tacopai er blant disse
500 g kjøttdeig eller karbonadedeig 1 fedd hvitløk 1 ss tomatpuré 2 ½ ss taco krydder (hjemmelaget) 1 dl vann 1 dl fløte 1 dl revet ost 1 fersk mozarellaost 1 liten hakket løk coctailtomater du tar etter hva du liker Sett ovnen på 220 grader Legg smøret i paiformen, og smelt i ovnen. 500 g kjøttdeig eller karbonadedeig 1 fedd hvitløk 1 ss tomatpuré 2 ½ ss taco krydder (hjemmelaget) 1 dl vann 1 dl fløte 1 dl revet ost 1 fersk mozarellaost 1 liten hakket løk coctailtomater du tar etter hva du liker Sett ovnen på 220 grader Legg smøret i paiformen, og smelt i ovnen
Siden jeg gjerne lager tacokrydderet selv tenkte jeg å prøve meg på hjemmelaget fajitaskrydder også. det har stort sett gått i tradisjonell taco, tacopai eller tacolefser