Selv er jeg generelt svak for iskrem, gjerne fløteis og softis. Men det finnes jo mange is-varianter som man kan lage selv også, og som i tillegg er mye sunnere
Den er en skikkelig softis, veldig myk og glatt, veldig mektig og helt fantastisk god. La alt avkjøle seg til du kan stikke fingeren oppi uten å brenne deg
Havregryn til frokost (har det typ hver dag), salat, yoghurt med hjemmelaget granola og banan og et eple til lunsj, og indisk gryterett (rester fra i går) til middag
Ingenting smaker bedre en varm dag, enn en herlig iskald softis…. Nå har jeg dessverre ikke egen softismaskin, men takket være Pianos nyhet, «Lag din egen softis», er dette mulig
Disse hiver du i en kjøkkenmaskin med s-blad og heller over eggplommedosisen. Kjør så dette i et par minutter til du har en myk og smooth masse som til forveksling minner om softis
«Mmmm, det smaker softis». Ja takk, begge deler. Inntil jeg flyttet til østlandet og traff mannen min, spiste jeg alltid bare stivpisket kremfløte til gele
Du kan naturligvis bruke hjemmelaget allergivennlig softis i stedet for yoghurt, men denne isen er en hverdags variant som både barn og voksne vil like
Det er som oftest her du finner de tradisjonelle, "ordentlige" italienske butikkene med for eksempel superkoselige italienske cafèer, små pastaforretninger, og hjemmelaget treskjærerkunst
Jeg blander den inn i hjemmelaget iskrem som smakstilsettning. Den får isen til å smake softis. Whey protein er uten tvil det mestpopulære proteinpulveret