Hjemmelaget saus til riskrem oppskrifter

Hjemmelaget riskrem og rød saus

Hjemmelaget riskrem og rød saus

Dette brukte jeg tilrødsaus. Den riskremen med kunstige tilsetninger og kjedelige røde saften. Hele tiden nesten frem til oppkoket
Hjemmelaget riskrem

Hjemmelaget riskrem

Varm rask opp tilsausen tykner. *****************************Riskremsaus. Noen vil ha bringebærsaus, noen jordbærsaus, noen skogsbærsaus
Nydelig riskrem med bringebær coulis

Nydelig riskrem med bringebær coulis

Mine triks er vaniljestang og hjemmelagetbringebærsaus. Du kan gjerne lage desserten på forhånd, men vent med å ha sausen over til rett før servering
Rød saus

Rød saus

Du kan fint bruke annen saft også, men i jeg synes en blanding av hjemmelaget bringebær- og ripssaft gir best resultat
Riskrem på ekte vis

Riskrem på ekte vis

Server desserten med hjemmelaget rød saus eller Piano Bringebærsaustil. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus
Riskrem i glass

Riskrem i glass

 Legg først et par skjeer riskrem i glassene til de er halvfulle. Ha i grøten og rør lett til alt er blandet
Riskrem med jordbærsaus

Riskrem med jordbærsaus

Ekstra god blir den servert sammen med hjemmelagetjordbærsaus. Avkjøl sausen i kjøleskapet frem til servering

Julemat, tips og linker

Ikke glem hjemmelaget karamelpudding til dessert. Hjemmelaget surkål er noe flere burde prøve seg på. Eller kanskje riskrem med rødsaus
Julemat, tips og linker

Julemat, tips og linker

Hjemmelaget karamelpudding til dessert hører med. Hjemmelaget surkål er noe flere burde prøve seg på. Eller kanskje riskrem med rødsaus
Ukemeny 30, uke 52

Ukemeny 30, uke 52

østlandsk julemat, østlandsk juletallerken, bacon, baconsurrede dadler, bærsaus, brødpinner, couscous, couscoustallerken, crispi brødpinner, crispi svor, dadler, enkel tomatsaus, fargerik couscoustallerken, fiskemiddag, focaccia, focacciabrød, foliebakt laks, granola, grissini, hjemmebakt brød, hjemmelaget granola, italienske brødpinner, julemat, julepølse, julerestemat, julerester, juletallerken, kjøttboller, kjøttboller og tomatsaus, laks i folie, laks med mascarpone, laks og grønnsaker, mascarponelaks, middagtips, nøtter, olivenolje, parmesan, restemat, ribbe, ribbe med sprøtt svor, riskrem, riskrem med varm bærsaus, rosenkål, rosiner, rosmarin, saftig ribbe, saftig tynnribbe, saftige kjøttboller i tomatsaus, saus, skogsbær, skogsbærsaus, spaghetti og kjøttboller, spaghetti og tomatsaus, svisker, tranbær, tynnribbe, tynnribbe med sprøtt svor, tyttebærsyltetøy, varm bærsaus
Siste juleøkta

Siste juleøkta

I morgen blir det vanlig mat igjen, gleder meg til både taco, kyllingwok og hjemmelaget pizza. I dag ble det både pinnekjøtt med poteter, kålrabistappe og fettsaus (hoho), riskrem med rød saus (som pappa hadde pimpet opp med kirsebær) til dessert, og julekaker, twist, is, sjokolade, after-eight og konfekt til kaffen

MANDAGSSMIL

Biff med hjemmelaget potetgull, rødsjysaus, salat og brokkoli. Tilsausen koker du ut pannen etter at du har stekt biffen
Den grønne kassa: Julekassa 2015

Den grønne kassa: Julekassa 2015

Vegansk riskrem med hjemmelaget rød saus. Vegansk julestek med poteter, bakt sjalottløk og rosenkål, brun saus + soyaribbe(ikke avbildet)
Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Mørt biffkjøtt med smakfull cheddar, hjemmelaget god guacamole, varme ciabatta. - og til dessert selvfølgelig riskrem med rød saus
Den grønne kassa: Julekassa 2016

Den grønne kassa: Julekassa 2016

Julekassen består av alt en trenger til å lage julestek med brun saus, smakfulle poteter, mine veganske medisterkaker og soyaribbe, samt en dessert bestående av riskrem med kirsebærkompott
Riskrem med rød saus

Riskrem med rød saus

Riskremen må inneholde rikelig med krem slik at den blir luftig og kremaktig og smaksettes med vaniljesukker, og rød saus som tilbehør, da er det en av de beste desserter jeg kan få