Uansett hvor full fryseren min er, er det ALLTID hjemmelaget is i fryseren. Når jeg skulle røre i isen etter 30 minutter i fryeren, tilsatte jeg også jordbærsyltetøyet
Hjemmelagetjordbærsyltetøy med appelsin smaker for eksempel nydelig. ♥ Rørte jordbær er også nydelig å lage med jordbær og det samme gjelder Jordbærgrøt
Naturell yoghurt blandet med rørtjordbærsyltetøy. En kan for eksempel bruke noras rørte syltetøy, den finner du i de fleste frysedisker, eller en kan varme opp frosne bær sammen med sukker
Man finner lett ut av at rabarbra og jordbær kombineres godt med hverandre, både i en klassisk og god rabarbrasuppe og i hjemmelaget rabarbra -og jordbærsyltetøy
Hjemmelaget yoghurt uten melk eller soya. Kokosyoghurten smaker godt, og kan brukes som vanlig yoghurt til musli, smoothie og med litt syltetøy eler frukt rørt inn, som fruktyoghurt
Alternativt kan du bruke hjemmelaget eller ferdigkjøpt jordbærsyltetøy som du presser gjennom en sil (hvis du bruker ferdigkjøpt syltetøy, bør det være syltetøy av god kvalitet, så du får ekte og god jordbærsmak på sausen)
Hjemmelaget blir veldig godt. Syltetøy av forskjellige slag etter smak (Vi brukte eplemos, solbærsyltetøy og jordbærsyltetøy i forholdet 2 deler eplemos, 1 del solbærsyltetøy, 1 del jordbærsyltetøy - ikke for søtt syltetøy gir best resultat. 1 del jordbærsyltetøy
Proteinpannekaker med kesam, hjemmelagetjordbærsyltetøy og et glass melk. Hele familien samlet rundt kjøkkenbordet hvor det ble servert mammas pannekaker med rømme og rørte jordbær
Hjemmelaget blir veldig godt. Syltetøy av forskjellige slag etter smak (Vi brukte eplemos, solbærsyltetøy og jordbærsyltetøy i forholdet 2 deler eplemos, 1 del solbærsyltetøy, 1 del jordbærsyltetøy - ikke for søtt syltetøy gir best resultat. 1 del jordbærsyltetøy
Mellom hver pannekake har jeg jordbærsyltetøy uten sukker, og på toppen har jeg jorbærsyltetøy blandet med skyr, som jeg toppet med hjemmelaget granola og revet sukkerfri sjokolade
Hjemmelaget er alltid best Pannekakene ble servert med hjemmelagetjordbærsyltetøy. Når bærene er godt tint, tilsett en spiseskje sukrin og en spiseskje maizena som er rørt ut i en kvart desiliter kaldt vann