Til andbryst liker jeg best rødvinssaus, og den lager du best selv. Fordelen med hjemmelagetrødvinssaus er at jeg bare bruker 2,5 dl av vinen i sausen, så da blir det litt kos med vin til maten også
Jeg har laget hjemmelaget lammekraft på forhånd, og har du ikke det, så bruk sjyen fra grønnsakene etter endt steketid til å lage rødvinssaus (saft fra lammet dryppes ned til grønnsaksformen)
Denne retten ville smakt enda bedre med hjemmelagetrødvinssaus og sjalottløkkrem (som fra i kveld), så det lager jeg neste gang, men for all del … dette ble vanvittig godt
T-bone sous vide med ertepure, blancherte gulrøtter, saltbakte tomater og rødvinssaus. God vaniljeis, krem fra spuma (2 dl fløte, 3 ss melis, bland, på flasken, lad med patron, rist som fy i 30 sek…krem klar) og en stk hjemmelaget melkesjokolademakron
Til middag ble det fylt kalkunstek med medisterkaker, pølser, surkål, kokte poteter, kokte grønnsaker, sylteagurk, rødbeter, tyttebærsyltetøy og hjemmelaget kremet rødvinssaus
Hjemmelaget snacks er alltid godt og disse søtpotetchipsene er et veldig godt tilbehør til middagen. Idag er det lam med søtpotetchips og rødvinssaus som står på menyen
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Braisert lam med rødvinsreduksjon og grønnsaker og hjemmelaget potetstappe. Om man ønsker å servere kjøtt, grønnsaker og rødvinssaus hver for seg eller som en gryte er en smakssak, jeg velger alt ettersom hvem gjestene er
Rødvinssaus laget fra bunnen er skikkelig nam. Voila, en herlig rødvinssaus pakket med smak. 1 pose rødvinssaus lages etter oppskriften på baksiden av pakken (normalt er det bare å tilsette vann). 2 ss oksefond (fantastisk å bruke hjemmelaget, men jeg bruker butikk-kjøpt). Velbekomme 1 pose rødvinssaus. 2 ss oksefond (fantastisk å bruke hjemmelaget, men jeg bruker butikk-kjøpt)