For å lage sprø, tynnbunn MÅ du kjøpe deg pizzastein. Syltynnbunn med velsmakende garnityr. Når deigen løsner fra bollen heller du inn oljen i en tynn stråle
Hjemmelagetpizzabunn til fire personer finner du her. Denne oppskriften rekker til fire porsjonspizzaer med tynnbunn, eller til en langpanne med litt tykkere bunn
Hjemmelagetpizza er en favoritt. Vi prøvde oss på en hjemmelaget tomatsaus, og det ble veldig godt. ble den vanlige pizzaen forvandlet til en italiensk pizza med sprø tynnbunn
Tomatsausen er heretter hjemmelaget, men Dolmio pastasaus eller Peppes pizzasaus gjør nytten. Selv om italienerne stadig vekk har originalen, som skal være tynn, passe til en, stekt i glovarm vedfyrt steinovn og ha lite fyll
For oppskrift på en god hjemmelagetpizzasaus, se her. Hjemmelaget er ofte både billigere og like raskt å slenge sammen som ferdigpakker man kan kjøpe på butikken