Denne pai-bunnen inneholder MYE MINDRE FETT som er jo vel og bra og den gav heller ingen høye blodsukre senere på dagen heller som fettrike måltider ofte har en tendens til
Pai er populær mat her i heimen, og smaker ekstra godt nå om sommeren. Pai er en ypperlig måte å bruke opp reste-mat på som gjerne kan samle seg opp igjennom uken
Så bretter du kantene – prøv å forme paien med å knipe deigen innover – den behøver ikke være jevn, det er nydelig når den ser sjarmerende hjemmelaget ut
Denne paien kan fylles med mange slags frukter og bær,. Pai med nektariner. Server paien lunken,. 1 ss vaniljesukker (gjerne hjemmelaget). 2/3 av deigen har i en paiform. Stek paien i forravrmet ovn 180 g,. 2/3 av deigen har i en paiform
Paideig. Hell blandingen over i paiskallet. Kjevl ut deigen og kle en 24 cm paiform. Stek paibunnen gyllenbrun ved 180 grader i ca. Stek paien ved 180 grader i ca
tacopai med hjemmelaget guacamole. Med hjemmelaget tacokrydder har du også god kontroll på saltmengden, i tillegg til at du får smaken akkurat som du vil ha den
Du kan også lage en stor pai til dessert og bruke hele deigen til det. Jeg rakk ikke innom «Marks &Sparks» sist jeg var i Oslo, og ikke blir det Oslotur på meg i desember heller, trur eg… Det måtte bli hjemmelaget mincemeat i år, men på min måte