Da jeg var i Berlin for noen år siden, smakte jeg vegansk majones for første gang. Det var den lille, vegetariske burgersjappa Yellow Sunshine i Kreuzberg som serverte ulike dipper til påmfrien, deriblant en kjemepegod hvitløksveganese
Mange sier det er lett å lage hjemmelagetmajones, men jeg synes ikke at det er lett. Jeg må mange ganger bruke flere forsøk, men jeg tror jeg har funnet ut en teknikk som fungerer for meg
Majones er utrolig godt, og hjemmelaget er enda bedre Hjemmelagetmajones er enkelt å lage, men nå er det nå en gang slik at alt er enkelt når man har gjort det noen ganger
Og vips så har du hjemmelaget aioli. Dette er ikke helt den riktige måten å lage majones på etter boka, men den er mye raskere når man først får det til
Hjemmelagetmajones lager du raskt med en stavmikser. temperatur, vil majonesen bli til 'suppe'. Når du ser at emulsjonen starter så løfter du litt på stavmikseren, forsett og kjøre mikseren forsiktig opp og ned til majonesen er ferdig
Hjemmelaget potetgull er mye sunnere enn den du kjøper i butikken. Hjemmelaget potetgull er godt. Noe av det beste med hjemmelaget potetgull, er at det er så utrolig enkelt å lage
majones. Hamburger med hjemmelaget hamburgerbrød, mangosalsa, avokado og mye mer. Monter burgeren lagvis med currydressing (majones, rømme og curry), salat, avokado, tomat, rødløk, burger, mangosalsa og bacon