Kjøttsaus. Jeg har laget denne lasagnen samtidig meg toro lasagne, å de tar eksakt like lang tid å lage, så ingen grunn til å si at hjemmelaget tar lengre tid
(Resten bruker du til toppen av lasagnen). Vi fikk fylt kjøleskapet til randen i går, og jeg ser interessen rundt matvarene mine for det var sykt mange screenshot på Snapchat
Begynn med kjøttsaus, så lasagneplater, deretter ostesaus. Kjøttsaus. og smak til med salt og pepper. Lasagne på en mandag smaker veldig godt, og denne lasagnen er både saftig og nydelig
Fremgangsmåte Stek karbonadedeig med grovhakket løk, finhakket hvitløk, et par skjeer tomatpuré, en boks hakkede tomater, en skje maizena rørt ut litt vann (det vil tykne kjøttsausen) og krydder
Basen for mange italienske ragù-er inneholder ofte stangselleri, gulrøtter og løk, så dette går igjen i flere kjøttsauser jeg har lagt ut på bloggen – både her, i bolognese oppskriften og også cottagepai-en
Stek karbonadedeig med grovhakket løk, finhakket hvitløk, et par skjeer tomatpuré, en boks hakkede tomater, en skje maizena rørt ut litt vann (det vil tykne kjøttsausen) og krydder
♦ Legg kjøttsausen lagvis med pastaplater, og topp det hele med revet ost. Hjemmelagetlasagne er alltid mye bedre – og det er stort sett krydderblandingen full av sukker og salt som skiller de to, og det klarer du fint å fikse selv
Jeg hadde først i et lag med tomat- og kjøttsaus, så et lag med revet parmesan, et lag med lasagneplater, et lag med kjøttsaus, et lag med revet gulost, et lag med lasagneplater, et lag med tomat- og kjøttsaus og så til slutt masse revet ost av begge typer