Jeg fant oppskrift på hjemmelagetkebabkrydderi en blogg ->HJEMMELAGETKEBABKRYDDER. Pitabrød av spelt fra Hatting smaker fortreffelig og er enkle å varme opp til formålet
Jeg tenkte i utgangspunkt å lage kjøttboller, men vi fant ut at det var likegreit å bare steke det i stekepanna, ettersom det skulle fylles ipitabrød etterpå
Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe som kunne lignehjemmelagetkebab. Da er det bare å smelle alt sammen på en tallerken eller i et pitabrød, kombinasjonen av sausene og kjøttblandingen og salaten ble overraskende digg
Bearbeidet mat inneholder også ofte uliketilsetningsstoffer som påvirker smak, utseende og konsistens, så ubehandlede råvarer vilikke bare være et mer næringsrikt valg med høyere kvalitet, men ikkeminst er det mange som mener at hjemmelaget mat også gir en bedre smaksopplevelse
Nachos med en forferdelig, ikkehjemmelaget guacamole. De fleste restauranter serverer ett stort, nystekt pitabrød med forskjelligtilbehør mens man venter på maten
Etter jeg smakte hjemmelagetkebab der, fikk hun ikke fred før jeg fikk framgangsmåten i boks. Alt fylles på en tortilla/pitabrød og vips har du en knallgod og sunn kebab
- pitabrød (evnt hjemmelagde). Oppskriften kan du også finne her (mariannmat. eks mais, salat, tomat, løk (rød/gul), agurk, mais+ det du eventuelt likerikebab)
Serverte med hjemmelagetpitabrød som du finneroppskrift av her. Til dette serverte jeg kebab sammen med tomatsalsa, hjemmelagetpitabrød og gresk dressing