Dagens dessert ble derfor hjemmelagetis med sjokolade uten tilsatt sukker. Jeg har lenge hatt lyst til å lage is, men jeg har ikke ismaskin, og har derfor latt være å prøve
Etter to-tre timer tar du ut bananene og pynt de med for eksempel smeltet sukkerfri sjokolade og valnøttkjerner eller flytende honning og kokosmasse, Husk å ta ut bananene ut av fryseren en liten stund før de skal spises slik at de «mykner» litt
Har du lyst på en spesiell smak så tilsett sjokolade, syltetøy, bær eller det du har lyst på. I dag kommer det en oppskrift på en laktosefri is og mange bilder
Jeg toppet isen med blåbær og hakket sjokolade naaaaaaammmmmmmmm. Hjemmelagetmango-is, sunt og godt. Fortsatt sol og varmt vær i Bergen og idag laget jeg bananis til ungene før de dro til skole og barnehage, det ble veldig populært
Jeg har rett og slett brukt små yoghurtbegere som isform. Disse stivnet på under en time i fryseren. Jeg la litt revet kokos i bunnen før jeg helte over ismassen