Hjemmelagetsennep på et fint glass er også en flott gave å gi bort, spesielt til jul. Jeg bruker ofte en skje sennep istedenfor saus til både kjøtt og fisk
Nå som det er jul kommer den grovesennepen fra Idun på bordet fordi den har en nostalgisk verdi for meg (og hvem bryr seg om hva jeg spiser disse to ukene uansett), men siden jeg er tilhenger av å lage ting selv var det naturlig å prøve min egen variant i år
Hjemmelaget karbonade med smeltet ost på grov brødskive med sennep, salat og karamelisert rødløk. Hjemmelaget karbonadesmørbrød med sukkerfri karamelisert rødløk
Grovsennep. Hjemmelaget sandwich is En liten porsjon ca 2 dl 125 g hasselnøtter. Lager du «nugattien» din selv, blir den sunnere, og du vet nøyaktig hva den inneholder
Avacado Saften i fra fersk lime Grovsennep Hvitløk Chili Olje Sukker Salt og pepper. Skjær ut kjøttet fra avacadoen med en skje og ha det i en bolle Knus/bland avacadoen med en gaffel Fin hakk chilli og hvitløk og ha i bollen Ha i litt grovsennep ( mange som ikke liker sennep, men den rene sennep smaken forsvinner og gjør en stor forskjell på om du lager guacamolen med eller uten) Ha i olje og saften i fra fersk presset lime i blandingen og rør godt sammen Smak til med sukker, salt og pepper
Han så bare dumt på meg – ikke fordi han ikke ville fortelle meg «hemmeligheten», men fordi den myteomspunnede smaken kun kom av grovkvernet oksekjøtt, en varm grill, salt og pepper
Grov leverpostei, god sylteagurk, kapers, salat, remulade og friske blader av estragon. desember - Hjemmelaget surkål på kort tid06. Sylte og grovsennep11
La dette småputre litt, før du tilsetter rømme, sennep og soyasaus. Hjemmelaget Stroganoff er jo egentlig supergodt, litt sånn comfort food, perfekt å spise fra en stor bolle i sofaen på ordentlig gufsne regnværdager, med pledd, netflix og oppskrift til 6 porsjoner selv om man bare er to som skal spise. 1 ss grovsennep. Seterrømme eller Creme Fraiche, ca 1/2 boks 1 ss grovsennep
Ingen Superkokk-jul uten hjemmelaget sylterull. Sylterull (til høyre på bildet) er lett å lage og smaker vidunderlig som pålegg på grovt brød med sennep og rødbeter