Hjemmelagetgranola er godt til frokost, lunsj, et kjapt mellommåltid eller kveldsmat. Mens granolaen steker kan du måle opp de tørkede bærene og den tørkede frukten og skjære aprikosen i strimler
Ha eplejuice, honning og smør i en kjele og varm opp til alt smelter sammen. Det fine med hjemmelagetgranola er at det er mye mindre sukker enn den du kjøper i butikken, og du kan smakssette med hva du vil av tørket frukt eller nøtter
Hjemmelagetgranola er gøy og enkelt å lage, smaker himmelsk og er perfekt som vertinnegave. - Ha honning, smør og eplejuice oppi en liten kjele og varm opp
Hjemmelagetgranola. Granoalen smaker nydelig sammen med tykk, gresk yoghurt og flytende akasiehonning, og server gjerne en hjemmelaget smoothie ved siden av for ekstra vitaminkick
En av de tingene jeg har hatt lyst til å prøve meg på lenge er hjemmelagetmüsli/granola. Granola med kokos og valnøtter4 dl glutenfrie havregryn5 dl amarantflak e. Bananyoghurt1-2 bananer, gjerne frossenEn skvett eplejuice, vann eller plantemelkLiten skvis sitronEvnt
Snuppa har fått meg hektet på hjemmelaga granola og tyrkisk yoghurt. De vil helst ha melonyoughurt, så da tar jeg bare litt mere granola og litt mindre yoghurt