Hjemmelaget foie gras oppskrifter

Cannes – noen anbefalinger – del 2

Cannes – noen anbefalinger – del 2

Her er maten hjemmelaget fra grunnen av og smaker nydelig. Tre av oss startet med foiegras som var helt vanlig, ikke noe spesielt med den

Nice – også en favoritt

Maten er hjemmelaget, fransk og helt nydelig. Jeg spiste pannestekt foiegras til forrett og kamskjell på blomkålkrem til hovedrett
Aina’s bursdagsmiddag

Aina’s bursdagsmiddag

Menyen var Østers, Kongekrabbe, FoieGras, Piggvar, Ost og Sjokolademousse. Kongekrabben ble trukket i en aromatisk buljong i 30 minutter, blandet med hjemmelaget majones og servert på toast. FoieGras ble skjært i 1,5 cm tykk skive, rutet med en skarp varm kniv, stekt i varm, tørr panne til skorpen var sprø på begge sider

Siste dag av kortur til England

De var kalde, servert på et stykke tørt brød (det skal jo være toasted muffins), og Hollandaisen var så langt fra hjemmelaget som det er mulig å komme, minte om tubemajones

Oreo Chocolate Truffle Bars

Oreo kjeksbunn. Knus Oreokjeks og pecannøtter i en food processor med hakkekniv. Bland med smeltet smør. Press kjeksblandingen godt ned i bunnen på en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm)