Rømmedip er uten tvil den mest populære typen dip i Norge, laget av rømme og ferdige krydderblandinger fra pose og serveres ofte til chips eller forskjellige rå grønnsaker kuttet i biter
Serveres til kjøtt, egg, som dip eller til pasta, nam. Basen til ketchupen er også den perfekte pastasaus, og etter at du har silt blandingen kan du bruke restene til dette
Kan brukes til all salat og som diptilgrønnsaker eller potetchips. Du kan bruke skummet kulturmelk, rømme eller majones, alle fungerer veldig bra til denne dressingen
aller best synes jeg det er å bruke til desserter, hjemmelaget konfekt, kaker og bakst. Mange på lavkarbo sverger til nøtter, baconcrisp, oppskjærte grønnsaker med dip, og så videre – jeg gjør det samme selv i blant – men jeg blir fort lei
Hjemmelaget inneholder de nødvendige fettsyrene og mindre av de unødvendige tilsetningsstoffene. Jeg har satt meg noen mål på antall chins og dips, samt tid på roing
Åh, da er det helt klart hjemmelaget pizza, lasagne eller biff med soppsaus som står på menyen. I stedet for den fellen er det smart å alltid ha grønnsaker og dip, nøtter (helst usaltede), te eller frukt tilgjengelig du kan spise det i stedet