Alt dette legger jeg på når jeg danderer burgern. Du kan gjerne legge de på en flat tallerken med aluminiumfolie over og la de hvile mens du lager resten av maten
Herunder har jeg brukt en rund form for å få de ekstra jevne, men det går helt fint uten. Stek så du får fin brunfarge på begge sider, og demp varmen litt
Stek så du får fin brunfarge på begge sider, og demp varmen litt. Det går like raskt å lage hjemmelagetburger som ferdig kjøpt, så her er det bare å brette opp armene
Prøv det som tilbehør til hamburger, tapas, grillmat, biff, kylling, pommes frites og en god dipp eller prøv min hjemmelagde burger med løkringer og bbq-saus
Serveres kald til alle typer kjøtt, for eksempel pølser, burger, pulled pork eller kyllinglår. 2 ss hjemmelaget majones – eller crème fraîche hvis du tåler melkeprodukter og vil ha en lettere variant. Relaterte innleggMatinspo til grillenColeslawGrillet reinsdyrfilet med svidd salat 1/2 hodekål. 2 ss hjemmelaget majones
Litt frisk oregano og proteinchips som pynt på bildene, men spis dem gjerne på vanlig måte med hamburgerbrød, hjemmelaget dressing, salat, ketchup og diverse som seg hør og bør når man spiser en burger
I innlegget om hjemmelagethamburger, skrev jeg om viktigheten av ikke å drive og tulle rundt med å mase inn krydder i kjøttdeigen når du lager hamburger
Putt karbonadedeigen i en bolle og tilsett egget. Deretter har du oppi oppskjært løk (biter) og presset hvitløksfedd (Disse to ingrediensene gir knallgode burgere
Med bruttern på besøk, ivrig etter å sette til livs en burger, ble det disket opp en hjemmelagetburger, fylt med jalapenos og ost, samt en god BBQ-saus på toppen
Stek så du får fin brunfarge på begge sider, og demp varmen litt. Hjemmelagethamburger med blåmuggost, karamellisert løk, dulcitatomat, rødløk, ripsbærgele og pommes frites
Server med hjemmelagethamburgerbrød, frisk salat, avocado, tomat og stekte poteter. Nå er snart helgen her og jeg kan friste med min oppskrift på hamburgere