Jeg brukte ferske naturelle svinekoteletter i hjemmelagetbrunsaus, som også er glutenfri. Jeg lager helst glutenfritt, da magen blir ikke så 'glad' av hvetemel
Til Chilisausen. Du kan nå lage chilisausen. Tilsett så fiskesausen, sukkeret, riseddiken og vannet og la det stå å koke til du har fått ønsket konsistens
Bare velg det du ønsker og bland inn litt kjøtt og brunsaus. bland sammen og brun det på middels varme, rør hele tiden til melet har fått en lysebrun farge
Smelt smøret, og la det brunes. Bland alt utenom kålen i en mugge, og la sukker og salt løse seg opp. Legg oppi hvitløk og sjalottløk, dette vil gi god aroma til både ribbe og saus, det vil ikke smake hvitløk
Hjemmelaget fiskeboller i hvit saus/ karrisaus er en rett jeg husker godt fra barndommen. Dessverre holder fiskeretten på å gå tapt fordi den konkurrer med myten at hjemmelaget er avansert, tidkrevende og vanskelig