Hjemmelagetbrunsaus er også kjempegodt, mye bedre enn 'pose-varianten'. Smelt smør, tilsett mel og brun melblandingen over svak varme til blandingen får en nøttebrun farge
Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelagetbrunsaus kan ingen takke nei til
For eksempel når en lager hjemmelaget lasagne, se oppskrift HER. eventuelt litt brun konditorfarge/ næringsmiddelfarge for å gi en fin brunfargetilsausen
For eksempel når en lager hjemmelaget lasagne, se oppskrift HER. eventuelt litt brun konditorfarge/ næringsmiddelfarge for å gi en fin brunfargetilsausen
Vips så har du en halvveis hjemmelagetbrunsaus. Stek de til de har fått en fin stekeskorpe på hver side (et par minutter) og lag brunsaus eventuelt tomatsaus som du etterpå kan legge de i
Men nå fikk jeg lyst til å lage kjøttkaker igjen, og her kommer oppskriften på en grov utgave. Egentlig skulle jeg vel malt kjøttet selv, men det hadde jeg ikke tid til nå
Rester av brunsaus kan brukes til andre retter, og en ekstra karbonade kan brukes som burger i hamburgerbrød, på brødskive til lunch med ertestuing, oppskjært i wrap
Om du synes hjemmelagetbrunsaus høres uoverkommelig ut, kan du prøve Toro glutenfri brunsaus. Og glutenfri brunsaus er ikke så vanskelig å lage, men det hender ofte at den må siles
Hjemmelaget fiskeboller i hvit saus/ karrisaus er en rett jeg husker godt fra barndommen. Dessverre holder fiskeretten på å gå tapt fordi den konkurrer med myten at hjemmelaget er avansert, tidkrevende og vanskelig
Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelagetbrunsaus kan ingen takke nei til