Brun kjøttdeigen på en panne. Når du har lagt kjøttsausen i en ildfast form, legger du på aubergineskiver og champinjong før du til sist legger på poteter og sausmed ost på toppen
Brun karbonadedeig og krydre med pepper og salt til slutt. Ha kjøttet med det andre i kaserollen og tilsett buljong, worcestershire saus, hvitvin, hermetiske tomater, tomatpuré og krydder
Brun kjøttdeigen og baconet i flere omganger i en dyp stekepanne med litt olje. Béchamelsausmed ost. Ha deretter i hvitløk, tomatene, tomatpuréen, pesto rosso og Worchestershiresaus
Tilsett opphakket løk, strimlet paprika og skivet sopp og stek. Hjemmelaget burger eller karbonade med spagetti og brunsaus er en nydelig, og kanskje litt uvanlig kombinasjon
Du kan jo selvfølgelig lage denne retten på en mer lettvint måte enn det jeg har gjort her ved å kjøpe ferdig tortilla lefser og ferdig barbecue saus, men min mening er at hjemmelaget ALLTID er best
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
på bildet ovenfor serverte jeg steken med mandelpotet-pure/mos, wokede grønnsaker (gulrot, sellerirot og squash) og som en liten avslutning toppet jeg det hele medhjemmelaget tyttebærpure