Hjemmelaget brun saus med løk oppskrifter

Svinekoteletter i brun saus

Svinekoteletter i brun saus

Jeg brukte ferske naturelle svinekoteletter i hjemmelagetbrunsaus, som også er glutenfri. Start medsausen
Hjemmelaget moussaka

Hjemmelaget moussaka

Brun kjøttdeigen på en panne. Når du har lagt kjøttsausen i en ildfast form, legger du på aubergineskiver og champinjong før du til sist legger på poteter og sausmed ost på toppen
Hjemmelaget lasagne for hele familien

Hjemmelaget lasagne for hele familien

Brun karbonadedeig og krydre med pepper og salt til slutt. Ha kjøttet med det andre i kaserollen og tilsett buljong, worcestershire saus, hvitvin, hermetiske tomater, tomatpuré og krydder
Hjemmelaget lasagne

Hjemmelaget lasagne

Brun kjøttdeigen og baconet i flere omganger i en dyp stekepanne med litt olje. Béchamelsausmed ost. Ha deretter i hvitløk, tomatene, tomatpuréen, pesto rosso og Worchestershiresaus
Hjemmelaget kjøttboller med brunsaus

Hjemmelaget kjøttboller med brunsaus

Litt hvitløkspulver. I dag ha eg så lyst på kjøttboller i brunsaus. Her koker du det til sausen tykk er litt å da har du oppi kjøttbollene

Fiskeboller i hvit saus

Dessverre holder fiskeretten på å gå tapt fordi den konkurrer med myten at hjemmelaget er avansert, tidkrevende og vanskelig
Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

på bildet ovenfor serverte jeg steken med mandelpotet-pure/mos, wokede grønnsaker (gulrot, sellerirot og squash) og som en liten avslutning toppet jeg det hele medhjemmelaget tyttebærpure
Middagen du ikke vil gå glipp av!

Middagen du ikke vil gå glipp av!

Det er jo slik som det ofte er medhjemmelagetkjøttsaus at jo lenger tid den får stå og koke jo bedre blir resultatet, og jo bedre smaker den
Deilig viltgryte

Deilig viltgryte

Server sammen med ris eller hjemmelaget potetstappe og litt grønsaker (for eksempel gulrøtter og rosenkål)
Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré

Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré

Gni eventuelt inn også med en teskje hjemmelaget grønnsakbuljong. Brun den ferdig marinerte entrecõten på alle sider i en smijernsgryte