Smelt smøret, og la det brunes. Du kan også ha oppi purre, gulrot etc for å få enda mer aroma. Smak på sausen, og krydre med salt og pepper hvis nødvendig
på bildet ovenfor serverte jeg steken med mandelpotet-pure/mos, wokede grønnsaker (gulrot, sellerirot og squash) og som en liten avslutning toppet jeg det hele medhjemmelaget tyttebærpure
Nå vil rødkålen fremstå som tja, litt hjemmelaget. Ha smør og mel i en kjele og koke dette på høy varme under rolig omrøring til det oppstår en gyllenbrun farge
#fiskekaker #glutenfrie #hjemmelaget #sunt #godt #hverdag #matblogg. Vi har som tilbehør kokte poteter, pommes noisettes, brunsaus, tyttebærsyltetøy, brokkoli og raspet gulrotmed litt sukker og sitron
Kjøttpudding medhjemmelagetbrunsaus, brokkoli og fullkornsmakaronistuing med tyttebærTirsdag. Kjøttboller medbrunsaus, sjysaus, poteter og grønnsakerSøndag
Resultatet av vår sunnere julemiddag ble juleskinke, ovnsbakte småpoteter, kokt brokkoli og gulrot, surkål, hjemmelaget tyttebærsyltetøy, hjemmelagetbrunsaus, og stekte epler med dadler og løk
Skjær den deretter i skiver, serveres som den er eller stekt i stekepannen, med poteter, kokt blomkål og gulrot og brunsoppsaus (eller vanlig brunsaus)