Jeg prøvde meg nettopp på en ny brødoppskrift litt inspirert av ingrediensene i et Bibelsk brød, Esekielbrød, som regnes som et av verdens sunneste brød
Jeg har fått «dilla» på hjemmelaget eltefrie brød, og har nå testet ut en grov variant som inneholder både havregryn, linfrø, sesamfrø, gresskarfrø, solsikkefrø og spelt mel
Server gjerne sammen med hjemmebakt brød eller baguetter og en frisk grønn salat. Hjemmebakt enkelt og eltefritt brød som smaker fantastisk, finner du HER
Hvis du spiser nugatti med sukker på brødskiven om morgene, starter du dagen med et sukkerkick kroppen absolutt ikke trenger, og som bare skaper problemer resten av dagen
så kjekt å kunne sende med barna hjemmelagetbrød. del den i 2, elt den godt å form den til avlange brød. legg brødene i smurte 2 liters former dekk formene med ett klede å sett dem lunt i 35-40minutter når brødene er ferdig hevet, pensler du dem med sammenvispet egg og snitter forsiktig ett eller flere snitt med en skarp kniv. stek brødene på nederste rille ved 200 grader i 50-60 minutter å avkjøl på rist
Den karamellaktige fløtemysostsmaken på nybakt brød eller vafler… *sukk*. Når brunosten har satt seg (blitt fast) deler du den i passende blokker eller skiver, helst med en skarp kniv uten tagger
I dag har jeg bakt da hjemmelaget er det beste. kjevle til flate brød på str med en asjett. Hei høpp. I dag var det Thord sin tur til å bestemme middag,og valget falt på pita