Da får du en ekstra fin og sprø skorpe. Jeg har fått «dilla» på hjemmelaget eltefrie brød, og har nå testet ut en grov variant som inneholder både havregryn, linfrø, sesamfrø, gresskarfrø, solsikkefrø og spelt mel
Jeg anbefaler å spise pålegget på ekstragrovtbrød eller knekkebrød. Hvis du spiser nugatti med sukker på brødskiven om morgene, starter du dagen med et sukkerkick kroppen absolutt ikke trenger, og som bare skaper problemer resten av dagen
vil du ha ekstra sterk smak på nanbrødene så dryss litt krydder over før steking. Etter en rolig helg på sørlandet, kom vi hjem nokså tidlig søndags ettermiddag og bestemte oss at vi skulle ha chicken tandori som kombinert middag/kvelds, det ga meg jo absolutt muligheten til å stille med hjemmelagetnanbrød, hadde mye rester i kjøleskapet av kulturmelk, lettrømme og creme fraiche så jeg så mitt snitt i å tilby hjemmelagetnanbrød
Derfor er det mye bedre å lage hjemmelagetbrød slik at man kan spise brød uten tilsetningsstoffer. Når du setter inn brødet bør du også ha i litt vann i en langpanne som står under risten med brødet, da hever brødet det lille ekstra, og det får en fin skorpe
brød lagd med kjærlighet, brød med gresskarkjerner, brød med sprø skorpe, brød med tørrgjær, brød med valnøtter, brød uten elting, brød uten gjærsmak, byggbrød, eltefritt brød, grovtbrød, grovtbrød med bygg, havrekli, havrekli i brød, hjemmelagetbrød, honning i brød, langtidsheving av brød, saftig brød, solsikkefrø, solsikkekjerner, valnøtter
Server med for eksempel grovtbrød eller flatbrød. Nå som vi nettopp har gått inn i september og den første høstmåneden passer det også ekstra godt å bruke sesongvarer som norske rotgrønnsaker
Ved første øyekast kan det se ut som jeg lager all mat fra bunnen og at lite som ikke er hjemmelaget kommer over dørstokken i dette huset, men det er ikke tilfelle
Det skal mye til for å overgå nybakt, hjemmelagetbrød. Dette gir deigen tid til å utvikle seg i sitt eget tempo – noe som gir ekstra god smak på brødet