Og vips så har du hjemmelagetaioli. hvitløk hvis du lager aioli. For å forebygge at majonesen sprekker er det er fordel å ha romtempererte råvarer og ikke å være for rask med å bevege på stavmikseren
Vegansk, hjemmelagetmajones. Jeg vet ikke med dere, men jeg er veldig glad i majones på diverse pålegg, og spesielt aioli er jeg svak for, men jeg syns de fleste majonesene blir fryktelig fettete og eggsmaken er bare kvalmende, syns jeg
eks hvitløk gjør dette til en oppskrift på hjemmelagetaioli. Oppskrift på hjemmelagetmajones. Det er bare å finne sin favorittmajones, leke med ingrediensene og smaktilsetningene til du finner din perfekte versjon
Denne kan også fint brukes som base til for eksempel aioli og remulade. Vegansk majones lages som oftes på to måter, enten med kikertvann eller slik som jeg gjør i denne oppskriften
Jeg bruker denne oppskriften på pizzabunn og denne på himmelsk, hjemmelaget tomatsaus. Kjør vegansk aioli om du vil gjøre det enkelt, eller kombiner med ulike smakstilsetninger for et litt mer spennende utvalg