Hjemmelaga rød saus til riskrem oppskrifter

7 Lagre
Hjemmelaget riskrem og rød saus

Hjemmelaget riskrem og rød saus

Dette brukte jeg til rødsaus. Den riskremen med kunstige tilsetninger og kjedelige røde saften. Hele tiden nesten frem til oppkoket
3 Lagre
Hjemmelaget riskrem

Hjemmelaget riskrem

Men det mest vanlige er en rød saus av en eller annen smak. Varm rask opp til sausen tykner. *****************************Riskremsaus
1 Lagre
Rød saus

Rød saus

Riskrem er en naturlig del av jula og siden familien til Henrik har som tradisjon å ha multekrem på juleaften, tar vi riskremen siste søndagen i advent istedenfor
2 Lagre
Riskrem i glass

Riskrem i glass

 Legg først et par skjeer riskrem i glassene til de er halvfulle. Ha i grøten og rør lett til alt er blandet
0 Lagre
Siste juleøkta

Siste juleøkta

I dag ble det både pinnekjøtt med poteter, kålrabistappe og fettsaus (hoho), riskrem med rød saus (som pappa hadde pimpet opp med kirsebær) til dessert, og julekaker, twist, is, sjokolade, after-eight og konfekt til kaffen
0 Lagre
Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

- og til dessert selvfølgelig riskrem med rød saus. Riskrem med rød saus. Kvelden før kvelden, stress ned etter dagens strabaser med ett skikkelig smørbrød
0 Lagre
Den grønne kassa: Julekassa 2015

Den grønne kassa: Julekassa 2015

Vegansk riskrem med hjemmelaget rød saus. Vegansk julestek med poteter, bakt sjalottløk og rosenkål, brun saus + soyaribbe(ikke avbildet)
1 Lagre
Riskrem med rød saus

Riskrem med rød saus

Riskremen må inneholde rikelig med krem slik at den blir luftig og kremaktig og smaksettes med vaniljesukker, og rød saus som tilbehør, da er det en av de beste desserter jeg kan få
0 Lagre
Riskrem på ekte vis

Riskrem på ekte vis

Server desserten med hjemmelaget rød saus eller Piano Bringebærsaus til. saus. Visp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem
0 Lagre
Riskrem

Riskrem

Servert med rød saus er dette en tradisjonell juledessert over hele landet. Server riskremen med bærsaus til
7 Lagre
Sunnere julesnacks og juledessert

Sunnere julesnacks og juledessert

Vaniljekesam er for eksempel et ypperlig alternativ til vaniljesaus og krem, mens sukrin og sukrinmelis fint kan erstatte sukker og melis i bakingen
1 Lagre
God Jul

God Jul

Til dessert blir det riskrem med kokoskrem og rød saus,. Oppskrift RØD SAUS. Tilsetter noen mandeldråper og søter med bjørkesøt
2 Lagre

Riskrem med rød saus

Kok opp sausen til den tykner. Pisk kremfløte og sukker til krem. Server riskremen med bringebærsaus eller rød saus - og eventuelt hakkede, skåldede mandler