Riskrem er en naturlig del av jula og siden familien til Henrik har som tradisjon å ha multekrem på juleaften, tar vi riskremen siste søndagen i advent istedenfor
Server desserten med hjemmelaget rødsaus eller Piano Bringebærsaustil. Slik blir riskremen enda bedre – Ris a la mande RødsausKok opp jordbær, vann og melis
I dag ble det både pinnekjøtt med poteter, kålrabistappe og fettsaus (hoho), riskrem med rødsaus (som pappa hadde pimpet opp med kirsebær) til dessert, og julekaker, twist, is, sjokolade, after-eight og konfekt til kaffen
- og til dessert selvfølgelig riskrem med rødsaus. Riskrem med rødsaus. Kvelden før kvelden, stress ned etter dagens strabaser med ett skikkelig smørbrød
Riskremen må inneholde rikelig med krem slik at den blir luftig og kremaktig og smaksettes med vaniljesukker, og rødsaus som tilbehør, da er det en av de beste desserter jeg kan få
Kok opp sausentil den tykner. Pisk kremfløte og sukker til krem. Server riskremen med bringebærsaus eller rødsaus - og eventuelt hakkede, skåldede mandler