Baguetter er et veldig anvendelig bakverk og brukes som tilbehør til suppe, gryteretter, til ost, som en real blings, som bruscetta eller crostini – altså til det aller meste
Er du en av de som stadig tar med deg halvferdige baguetter fra fryseboksen når du er ute og handle. Vel, hva med å lage dine egne baguetter som smaker like godt og som ikke minst inneholder mer enn luft og hvetemel
Server gjerne sammen med hjemmebakt brød eller baguetter og en frisk grønn salat. Moussaka er en tradisjonell gresk rett med etterhvert godt fotfeste også i Norge
En stund levde jeg med en kultur en venninne hadde opprettet, men da jeg nylig fikk ubendig lyst på hjemmebaktesurdeigsbaguetter var den for lengst død, og surdeigstrenden så passé at ikke en eneste av mine hipsterkolleger hadde en surdeig å dele
Vi spiste denne sammen med hjemmebaktebaguetter. Jeg laget pastasalat til middag i går og serverte det til min søster og mine foreldre sammen med hjemmelagde baguetter
Jeg serverte hjemmebaktebaguetter ved siden av, men du velger selvsagt det brødet du liker best. Denne suppen er mettende og kan utmerket godt brukes som hovedrett
Crostini lages egentlig med baguetter delt i skiver, enten ferdigkjøpt eller hjemmebaktebaguetter, jeg er ikke så glad i hvitt brød, men er veldig glad i crostini - så jeg bruker like så godt et fullkornbrød jeg