Det lukter brød, støv og det er lyder av glade folk. I et pitabrød sammen med avokado og tomater. I Libanon spiser man dette med ferskt brød ved siden av(tenk varme pitabrød)Du kan bruke dette ved siden av alt
Nanbrødet skal sies blir jo aldri like godt hjemme som på restaurant siden de baker det i steinovn, bortsett fra at denne gangen så fikk endelig nanbrødet mitt den etterlengtede skorpen og nydelige smaken som man får ved å steke nanbrødet på denne måten
Imorgen skal den lages igjen, fordi da skal jeg ha familiebursdag her hjemme. Skal prøve å huske å ta et bedre etterbilde imorra, men når jeg har bakt det tidligere har vi vært så ivrige på å spise at vi helt har glemt å ta bilde
Har bakt et glutenfritt julebrød i år, men må si dette frister. Aller best smaker det varmt og nybakt - men man kan fint jukse før servering med skivene en liten runde i ovnen eller mikroen også
com, men mørke chiafrø får man kjøpt i helsekostbutikken her hjemme. Dette er det godeste knekkebrødet jeg har bakt, og det er mye på grunn av fremgangsmåten
(Jeg skulle gjerne likt å være med på en matdanderingssession hjemme hos deg. Jeg har også funnet ut at prim og peanøttsmør er helt utrolig godt på loffeknekkebrød
Abonner gjerne, slik at dere får med siste nyhetene på matfronten hjemme hos meg. Oppskriften er nesten for god til å være sann, og jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har baktbrødet