(Hev for eks overvannbad eller på varmekabler). Denne helgen har jeg hatt en god venninne på hyggelig overnattingsbesøk, og vi har blant annet kost oss med antipasti og nybakt foccacia
Bre fyllet ut på halve, og brett den andre delen over. 20 dadler uten stein (jeg LOVER at det ikke smaker dadler av dette) 1 ss kakao 1 knipe salt 2 ss saft av appelsin Revet skall av 1/2 appelsin Litt vann. Sun(ere) sjokoladefyll 1/2 boks Nugatti Zero 1 knipe salt 2 ss saft av appelsin Revet skall av en 1/2 appelsin Varm nugattien opp overvannbad. 5 dl lett melk 75 gram smeltet smør 100 gram sukrin/sukrin gold 1 pakke gjær 1/3 ts kardemomme 700 gram hvetemel + litt til justering og utbaking (ønsker du litt grovere boller bruk fibramel) Slik gjør du. Sett så deigen til heving på et lunt sted 45 - 60 minutter
Dryss over sesamfrø, evt. Kna deigen på kjøkkenbenken (dekket med mel), i ca 10 minutter før du setter den til heving. Jeg bruker vannbad, og da tar det ca 40 minutter
Pensle fletten med egget, dryss over timian og sesamfrø, og sett den til etterheving. Sett deigen til heving i vannbad i ca 40 minutter. Skru opp ovnen til 250 C når du setter brødet til etterheving. 250 C når du setter brødet til etterheving
La de ferdige bollene kjøle seg litt ned før du flytter dem over til en rist. Sett deigen til heving i vannbad i ca 40 minutter, den skal heve til dobbel størrelse