Hellstrøm skalldyr oppskrifter

Mine beste kokebøker

Mine beste kokebøker

Du lurer kanskje på hvor Ingrid Espelid og Eivind Hellstrøm er. Vi har verdens beste fisk, skalldyr, bær, melk, lamme- og geitekjøtt for ikke å snakke om vårens primører
Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

I februar ble jeg invitert sammed med et knippe journalister og husgjestsen Eivind Hellstrøm, til den franske ambassadørens bolig, for å treffe kokkene over en bedre fransk lunsj
La Bouillabaisse en Marseille

La Bouillabaisse en Marseille

Det er noen som bruker pastis i suppen, men det fraråder Eyvind Hellstrøm fordi denne smaken nærmest gjør det umulig å kombinere med vin
Hjertegodt fra havet

Hjertegodt fra havet

Jeg snobber litt a la Hellstrøm og surrer Tagliatellen rundt en matpinsett slik at den ligger i en nett liten "kveil" på tallerkenen
Kinesisk rekesuppe

Kinesisk rekesuppe

Og som resultat foretrekker vi mat som smaker mer enn smør og salt, uansett hvor mye Hellstrøm måtte rive seg i (resten av) håret over ødeleggelsen av ferske, naturlige råvarers egensmak
Krabbekaker med aioli

Krabbekaker med aioli

til dette må du bruke en kjøkkenmaskin med en ballongvisp, for dette klarer så og si ingen å piske for hånd, ja bortsett fra hellstrøm og de gutta da
Panert Sei med soyasmør

Panert Sei med soyasmør

Panert Sei med Hellstrøms deilige soyasmør. til fisk og skalldyr. Serveres varmt til fisk eller varme skalldyr