I februar ble jeg invitert sammed med et knippe journalister og husgjestsen Eivind Hellstrøm, til den franske ambassadørens bolig, for å treffe kokkene over en bedre fransk lunsj
Du lurer kanskje på hvor Ingrid Espelid og Eivind Hellstrøm er. Fantastiske desserter, og retter med kalvebrissel, torsk og hummer med urter og sauser ukjente for oss, trøfler og kokte egg som moses før de brukes osv
Oppskriften nedenfor tar utgangspunkt i Eyvind Hellstrøm sin. Man kan bruke den fisken man ønsker i denne retten, for eksempel torsk, sei, sjøtunge, tunfisk – kort sagt en hvilken som helst fisk
Jeg ble selv overrasket når jeg hørte at Hellstrøm hadde kommet med ferdigmat. Men, hvis dette innebærer at du får gourmetmat inn i stuen signert Hellstrøm er det kanskje stort
- Torsk & Trøffel, Hærland og Hellstrøm s. - Marinert laks med Aubergine, Hellstrøm –Verdens beste s. - Tortellini med chevre og ruccola, Hellstrøm - Enkelt og Perfekt s