Mitt kosthold blir helhetlig først når jeg kan hente det beste av det beste fra alle matverdener, nemlig Hellstrøms gode, enkle og sunne (ja kjernesunne) middagsretter, og blant annet Superdamene i Supernatures tips og kunnskap på hvordan implentere naturlig mat med fullspekket næring i mitt daglige kostholdet, og så finner jeg noe i Sofie Hexebergs lavkarbo- trend, noe (mye) innen rawfood, noe fra Jamie Oliver, osv
Og ja Hellstrøm, vi hadde ketchup over etter at bildet ble tatt. At vi ikke får i oss grønnsaker når vi spiser pannekaker til middag, eller at det ikke er bra med bearbeidet mat som for eksempel pølse
Jeg såg for eksempel en episode av “Hellstrøm rydder opp hjemme” der noen barn fikk pizza grandiosa daglig, de ble jo mette, men den ene ungen slet veldig med å holde energien oppe under fotballtreningen
Etter tips fra Hellstrøm er grytekraften laget med blåskjellkraft, poteter og tomater, som er kjørt sammen med stavmikser og silt til en fløyelsmyk kraft
Inspirasjon er hentet fra Eyvind Hellstrøm. For de av dere som ikke vet hva enchiladas er eller har smakt det før (første gang jeg smakte det var i fjor), så er det altså en rett bestående av tortillalefser fylt med diverse mat
Er opptatt av at matglede også er nøkkelen til et sunnere og bedre kosthold. Hellstrøm skal sette sammen et hjemmekokkelaug med vanlige matinteresserte folk som skal inspirere andre vanlige folk til å lage mat, og få den gode matopplevelsen