Dette innlegget handler om matopplevelser i juletiden, i ulik form og farge. Variantene under er henholdsvis Sjokoladebiscotti med Appelsin og Sitruskjeks, begge fra Trines Matblogg
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Jeg hadde mitt første forsøk på ribbe med Eyvind Hellstrøm ved min side. ) Metoden min er litt annerledes, men inspirert av Hellstrøm og mammas julemiddag
Denne gangen har jeg brukt så mye hel og halvfabrikat at Hellstrøm ville rødmet av skam. Om naboene skulle vise seg å være kjipe eller ikke har forberedt seg godt nok til å fylle godteposen til barna så skal jeg sørge for at dagen skal bli morsom og spennende på matfronten allikevel
Du lurer kanskje på hvor Ingrid Espelid og Eivind Hellstrøm er. Etter hvert som jeg oppdaget dette begynte jeg å samle kokebøker som researchmaterialefor reising
Vi besøkte Dario under en kulinarisk reise gjennom Toscana med Hjemmekokklauget og Eyvind Hellstrøm – og selvsagt var det obligatorisk med et stopp hos en av Eyvind Hellstrøms favorittslaktere
med "Hellstrøm" vri. dvs Taco servert med mangosalat - maispuré - tomatsalsa og Guacemole. Og kommer hjem med nyladede batterier og klar for hverdagen igjen
Jeg såg for eksempel en episode av “Hellstrøm rydder opp hjemme” der noen barn fikk pizza grandiosa daglig, de ble jo mette, men den ene ungen slet veldig med å holde energien oppe under fotballtreningen
Etter tips fra Hellstrøm er grytekraften laget med blåskjellkraft, poteter og tomater, som er kjørt sammen med stavmikser og silt til en fløyelsmyk kraft