I februar ble jeg invitert sammed med et knippe journalister og husgjestsen Eivind Hellstrøm, til den franske ambassadørens bolig, for å treffe kokkene over en bedre fransk lunsj
buljongkokt pinnekjøtt på Hellstrøms vis. på toppen av det hele, slipper du å ta til deg den kjipe, salte gråhvite søen som ofte følger de tradisjonelle
Dette er de siste årenes pinnekjøttmote, etter oppskrift fra kjendiskokken Eivind Hellstrøm, som virkelig har lykkes i å få folk til å prøve noe nytt med pinnekjøttet
Først så skulle jeg trekke den innerste delen av klørne ved krabbehuset i aromatisk buljong (inspirert av Hærland og Hellstrøm kokeboka) og servere på toast
Men så kjøpte jeg min første skikkelig inspirerende kokebok, “Bagateller” av Eyvind Hellstrøm og fikk virkelig ganen opp for at alt du får kjøpt ferdig eller som halvfabrikata i butikken kan du lage selv
Kjære Eyvind Hellstrøm. Stivpisk eggehvitene med resten av sukkeret, ca. Hold sausen varm. Jeg fant oppskriften i Hellstrøms bok Bagateller, og som pasjonsfruktelsker og dessertfreak måtte jeg jo bare prøve
I en saftsentrifuge kjører du paprika, løk, gulrot, hvitløk, ananas, tomater, rød og grønn chili. Her finner du oppskriften på Hellstrøms taco med guacamole, ananassalsa og maispannekaker
Så hvilke knep Hellstrøm enn har benyttet for å få denne lysebrune sausen, deler han dem ikke med sine lesere i boken, så jeg slo meg løs og brukte noen dråper sukkerkulør
Så hvilke knep Hellstrøm enn har benyttet for å få denne lysebrune sausen, deler han dem ikke med sine lesere i boken, så jeg slo meg løs og brukte noen dråper sukkerkulør