Jeg googlet og fant Hellstrøms måte å gjøre dette på i tillegg til. hvitvinseddik. Start med å smelte smøret skånsomt, hell melkefettet forsiktig over i en egen dings og kjøl ned uten at det blir kaldt
I februar ble jeg invitert sammed med et knippe journalister og husgjestsen Eivind Hellstrøm, til den franske ambassadørens bolig, for å treffe kokkene over en bedre fransk lunsj
buljongkokt pinnekjøtt på Hellstrøms vis. på toppen av det hele, slipper du å ta til deg den kjipe, salte gråhvite søen som ofte følger de tradisjonelle
Dette er de siste årenes pinnekjøttmote, etter oppskrift fra kjendiskokken Eivind Hellstrøm, som virkelig har lykkes i å få folk til å prøve noe nytt med pinnekjøttet
Kjære Eyvind Hellstrøm. Stivpisk eggehvitene med resten av sukkeret, ca. Hold sausen varm. Jeg fant oppskriften i Hellstrøms bok Bagateller, og som pasjonsfruktelsker og dessertfreak måtte jeg jo bare prøve
Så hvilke knep Hellstrøm enn har benyttet for å få denne lysebrune sausen, deler han dem ikke med sine lesere i boken, så jeg slo meg løs og brukte noen dråper sukkerkulør
Så hvilke knep Hellstrøm enn har benyttet for å få denne lysebrune sausen, deler han dem ikke med sine lesere i boken, så jeg slo meg løs og brukte noen dråper sukkerkulør