Men vi har jo blittveldig opptatt av prosent fiski retter, spesielt gratenger. Jeg valgte Cocotte med norsk laks og linserfordi den, som flere av rettene hans, kommer i en sort ildfastform som kan brukes om og om igjen
Det er vel mot Hellstrømsprinsipper, men jeg syntes den kalde fra Jacobs utvalgte er sååå god. Vi som spiser så mye salat, kylling og rå fisk hele uken har godt av litt kraftfood når lørdagskvelden kommer
I februar ble jeg invitert sammed med et knippejournalister og husgjestsen EivindHellstrøm, til den franske ambassadørens bolig, for å treffe kokkene over en bedre fransk lunsj
Jeg såg for eksempel en episode av “Hellstrøm rydder opp hjemme” der noen barn fikkpizzagrandiosadaglig, de ble jo mette, men den ene ungen slet veldig med å holde energien oppe under fotballtreningen
Hell alt over i smurt ildfastform og strø over brødsmuler. Utgangspunktet tiloppskriften er hentet fra mesterkokken selv, nemligEyvindHellstrøm, men jeg har skiftet på noen ingredienser
Oppskriften er basert på Hellstrømsfiskegrateng. Mens du koker, smør en ildfastform med smør. En herlig hjemmelaget fiskegrateng som smaker utrolig godt