Å lage sin egen, heimelagapesto er utrulig raskt og enkelt. Av en eller anna grunn så har eg alltid kjøpt grønn pesto, men kunne ikkje lenger spise den når eg fekk melkeintoleranse (parmesan)
Prøv med heimelaga så blir det hakket bedre. Den beste pestoen lager du sjølv. Å lage sin egen pesto er verken vanskelig, tidskrevande eller krever for mange ingredienser
Heimelaga (glutenfri) lomper kan du finne oppskrift på HER. Favorittpålegget mitt på lomper er røykt laks, avokado, rødløk, crispysalat / kalkunskinke, pesto, salat og paprika / røykt skinke, avokado og ulike grønnsaker
Bruk dei lompene du liker og foretrekker, vil du lage heimelaga har eg oppskrift på det her. Eg varierer alltid toppingen, men her er en variant med skinke og pesto som er en av favorittane -
Eg har blant anna laga heimelaga, melkefri pesto med næringsgjær istedenfor parmesan. God Onsdag. Som mange av dere etterkvart har skjønt så er eg ett periodemenneske når det gjelder mat
Bruk dei lompene du liker og foretrekker, eventuelt heimelaga som også kan lages glutenfri. ♦ Valgfritt pålegg, min favoritt er grønn pesto, skinke/spekeskinke og ost ♦ Krydder, pepper, grovkverna chilli, grillkrydder er gjengangere hos meg ♦ VaffeljernSmør pålegg på eine lompa, klapp over ei ny som topping og steik i vaffeljern til dei er lett sprø
Mange kjenner nok til prinsipppet med å bruke lomper eller speltlomper som "pizzabunn", men enda bedre er det om man bruker heimelaga søtpotetlomper ♥ Søtpotetlompene gir en god smak og er tipp topp som en tynn, sprø pizzabunn
Speltlomper, havrelomper, potetlomper, heimelaga lomper eller kanskje søtpotetlomper. Denne gangen brukte eg grønn pesto, litt mozarella , krydder og masse grønnsaker - ruccola, paprika, rødløk og gressløk
Mitt pålegg blei heimelagapesto og litt ost. Eg brukte mine heimelaga, glutenfri lomper - men du kan også bruke kjøpte lomper (vanlige lomper, speltlomper, havrelomper etc) eller heimelaga søtpotetlomper
Heimelagapesto HER. Heimelaga favorittmusli HER. Eg har laga proteinbarar, pesto, rabarbrasyltetøy, rabarbrakake og panna cotta - både "for eiga maskin" og med inspirasjon frå deg
Min favorittpizza er definitivt denne på bildene, kvit pizza med pesto. Smør bunnen med tynt lag philadelphia light, deretter ett tynt lag med grønn pesto