Havremel grov rug oppskrifter

På pinne

På pinne

Jeg bruker Morten Schakendas oppskrift på mellomgrove brød til pinnebrødene mine. 50 g sammalt rug grov. 50 g siktet rugmel. 50 g havremel. 50 g sammalt rug grov. 50 g siktet rugmel. 50 g havremel
2 0
Ventebrød

Ventebrød

Jeg følger dedikert Morten Schakendas brødoppskrifter på både valnøttbrød og mellomgrovt brød. Tilsett valnøttene (grovt hakket)
1 0
«Få tid» – tips

«Få tid» – tips

Basisdeigen er basert på Morten Schakendas oppskrift for mellomgrovt brød. 50 g sammalt rug grov. 50 g siktet rugmel. 50 g havremel. 50 g sammalt rug grov. 50 g siktet rugmel. 50 g havremel
0 0
Knekkebrød

Knekkebrød

#hverdagskos #frokost #knekkebrød #grovt #sunt #godt #hverdag. 2 dl solsikkekjerner 1 dl linfrø 1 dl sesamfrø 1 dl havregryn 1 dl kruskakli 1 dl havremel 1 dl byggmel 1 dl sammalt hvete grov 1 dl sammalt rug 5 dl kokende vann 1 ss olje. 2 dl solsikkekjerner 1 dl linfrø 1 dl sesamfrø 1 dl havregryn 1 dl kruskakli 1 dl havremel 1 dl byggmel 1 dl sammalt hvete grov 1 dl sammalt rug 5 dl kokende vann
0 0
Passe grovt

Passe grovt

Grovt brød er sikkert veldig sunt, men godt er det ikke. Mellomgrovt derimot fungerer bra for meg. Det blir luftig samtidig som samvittigheten min er bedre siden det er noe grovere korn enn kun hvetemel
22 0
VM-sveler

VM-sveler

1 dl havremel. 2 dl sammalt rug, grov. La røren stå og "svelle" i 15-20 min. Server med syltetøy og ev rømme
0 0

Wilfa BMA25S brødbakermaskin

L) fyller jeg opp med Siktet Rugmel. Til 3dL merket fyller jeg opp hva jeg måtte ha for hånden og ha lyst på (for eksempel solsikkefrø/linfrø/kruskakli/hvilket som helst av grovt sammalt hvete, bygg eller rug/nøtter/rosiner/grahammel/havregryn/havremel etc. Opp til 5dL merket (dvs 2 dL) fyller jeg opp med Siktet Rugmel
31 0