Man drar hjem og baker havrekjeks og blogger om det selvfølgelig. Idag dro vi på skolen for å finne ut at dagens forelesning var avlyst, og hva gjør man da
Brukes store havregryn, så kjør dem i en blender eller foodprosessor først. Havrekjeksen er ikke veldig søt, så de smaker veldig godt med brunost eller annet pålegg på, eller du kan droppe pålegg og tilsette sjokoladebiter eller trekke dem i sjokolade istedenfor når de er avkjølt
Havrekjeks som er sprø på utsiden, mjuke inni, medstoresjokoladebiter ♥. Bruk en spiseskei for å forme cookies på en bakepapirkledd langpanne, trykk nedi storesjokoladebiter (ta gjerne mange, det er så godt
Sikt mel og bekepulver i blandingen og rør med en metallskje. Jeg pleier å få 18 kjeks fordelt på 2 stekebrett fra denne blandingen, men da er de ganske så store
Her fikk jeg også et problem med å få kjeksene seige og ikke sprø. Sjokoladebiter i stedet er visst prøvd ut av mange, men tilbakemeldingene gikk på at det ble for søtt så jeg prøvde ikke engang