I tillegg er de laget av havre og grovt mel, så disse kan du nyte med god samvittighet. Form små runde baller og trykk dem flate på et stekebrett med bakepapir på
Du kan selvfølgelig sløyfe rosinene eller bytte de ut med annen tørket frukt. Finhakk rosinene og bland alle ingrediensene godt sammen med havregrynene
I tillegg er de laget av havre og grovt mel, så disse kan du nyte med god samvittighet. Form små runde baller og trykk dem flate på et stekebrett med bakepapir på
Du kan bruke andre nøtter, erstatte rosinermed sjokolade eller tørkede bær og teste ulike meltyper. Jeg har trikset litt med oppskriften for å gjøre kjeksene noe magrere og med mindre sukker
medrosiner. Lag små boller og legg de på et bakebrett- trykk ned med en gaffel. Monica medrosiner. 2-3 dl rosiner. Stek på 180 grader i ca 20-25 minutter, de er ferdig like før de er i ferd med å bli brune. 2-3 dl rosiner
100 g brunt sukker 100 g sukker 200 g smør 150 g havregryn med rug og quinoa 50 g havregryn 1 ts vaniljesukker 1 ts bakepulver 1 ts salt 2 egg 280 g hvetemel 100 g kokos 100 g hakka mandler 50 g peanøtter 5 tørka aprikoser 100 g rosiner 1 ss honning
Så kan du naturligvis bruke oppskrifta og piffe den opp på ulike måter med forskjellig topping, som nøtter, rosiner, tørka frukt, gojibær eller lignende
Bland i havre og sjokolade med håndkraft. Form cookies med en isskje, legg på bakepapir på stekeform. 400 gram Axa havregrøtblanding med vanilje og rosiner. 400 gram Axa havregrøtblanding med vanilje og rosiner
medrosiner. Lag små boller og legg de på et bakebrett- trykk ned med en gaffel. Monica medrosiner. 2-3 dl rosiner. Stek på 180 grader i ca 20-25 minutter, de er ferdig like før de er i ferd med å bli brune. 2-3 dl rosiner
Disse havrekulene smaker litt som havrekjeks, men de ikke like tørre. Vask hendene godt, og trill små kuler som du setter enten på bakepapir eller på et brett/form smurt med smør
Havrekjeksmed kanel og rosin (uten steking) Print Av. Tilsett rosiner og bland sammen med en skje. Rosinene gjør også at kulene blir søte, så du kan fint redusere (eller øke) mengden rosiner for å regulere søtningen