Det eneste jeg vil anbefale er at de som skal ha kjeksen for å spise som kjeks, burde ha et par skjeer ekstra med sukrin i dem, evt noen dråper ekstra med natreen
Bytt ut noe av havremeletmed kokosmel, ha i et halv revet eple. Havrekjeksene og pannekakene har jeg søtet litt med tørket frukt eller banan, og i muffinsene har jeg lurt inn grønnsakar
Mos banan og bland sammen med oljen. Rør så inn havregryn, havremel, bakepulver og kanel. Her kommer oppskrift på havrekjeks til babyer (fra 6-8 mnd alder) som jeg har funnet på nettet, men modifisert noe. 1 dl havremel (prøv deg frem). 1 dl havremel (prøv deg frem)
Mandel- og havrekjeksmed valnøtter og sjokoladebiter10 stk1 dl havremel eller havregryn1 dl mandelmel/finmalt mandel (eller prøv annet mel)2 ss peanøttsmør2 ts kokosolje eller smør2 ss sukrin gold eller annen søtningEn liten neve valnøtter, hakket0,5 dl melk20 gram sjokolade, hakket - jeg testa sukkerfri sjokolade fra helsekosten, og det funka som bare det. 1 dl havremel eller havregryn
De kan minne litt om havrekjeks, men disse er veldig myke inni og minner litt om kaker. Hvetemel er erstattet med næringsrik havremel og sukker er erstattet med min favoritt søtningsmiddel sukrin gold
I helgen fikk jeg "bakeånden" over meg igjen og denne gangen var det egentlig myke havrekjeks som var planen, men resultatet ble heller "havregrynkaker med sjokoladesmak" - eller noe sånt